Steel-Building Kft. - Acélből építünk!
Gyakorlati képzés a Steel- Building Kft-nél
2021. 04. 09.

Korábban hírt adtunk arról, hogy a Steel- Building Kft. a Nyíregyházi Szakképzési Centrum szakmai segítségével megnyitotta a gyakorlati képzés feltételeinek fejlesztése érdekében létesített tanműhelyét.

A 2019-es évnyitó óta eltelt első tanévet sikeresen zárták tanulóink, bizonyítványaikat ünnepélyes évzáró- évnyitó rendezvény keretében vehették át 2020. szeptember elején, mely rendezvényen jelen volt, többek között a Gurbánné Papp Mária a Nyíregyházi Szakképzési Centrum főigazgatója, Pájer Attila a Nyíregyházi Szakképzési Centrum kancellárja, Kajdy János a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési vezetője, valamint Pálosi László Balkány város polgármestere.

A COVID-19 vírus által okozott nehézségeken az elméleti és a gyakorlati képzés során is sikerült átlendülni, a digitális oktatásban való részvétellel. Közeledik a kétéves képzés vége. 2021 nyár elején, azaz májusban - júniusban a tanulóknak az írásbeli, gyakorlati és szóbeli vizsgákon kell helyt állniuk, hogy megkapják hegesztő, épület-és szerkezetlakatos, valamint gépi forgácsoló szakképesítést igazoló bizonyítványaikat. A felnőttképzésen túl, a fent említett szakmákban vegyesen, évfolyamokban is változatosan, nappalis diákok gyakorlati oktatása is folyamatban van képzőközpontunkban.

Kívánunk tanulóinknak sok sikert és kitartást az előttük álló feladatokhoz!

Kovács Gábor
Ügyvezető igazgató
Radócz László
Műszaki igazgató
Somogyi Tibor
Technológiai vezető, hegesztő felelős
Benke Gábor
Műszaki vezető
© 2018-2024 www.steelbuilding.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Weboldal készítés