Steel-Building Kft. - Acélből építünk!
Pályaorientációs nap a Steel-Building Kft-nél
2019. 10. 11.

A balkányi Steel-Building Kft. és a Nyíregyházi Szakképzési Centrum 2019. október 11-én pályaorientációs napot tartott a vállalkozás Bocskai utcai telephelyén a Balkányi Szabolcs Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7. évfolyamos tanulói részére, akiket Oláh János igazgató úr és az iskola négy pedagógusa kísért el

A rendezvényen a Nyíregyházi Szakképzési Centrum főigazgatója, Gurbánné Papp Mária tájékoztatót tartott az NYSZC-ről, a tagintézményeiről, az intézményben folyó képzésekről, felnőttoktatásról.

A cég ügyvezető igazgatója, Kovács Gábor tájékoztatta a tanulókat az NYSZC és a Steel-Building Kft. által szeptemberben közösen indított hegesztő, épület- és szerkezetlakatos és gépi forgácsoló szakképzésekről, valamint bemutatta a vállalkozás elmúlt években végzett legfontosabb kivitelezési munkáit.

A tanulók rövid üzemlátogatást is tettek, ahol betekintést nyertek a Steel-Building Kft-nél folyó gyártási folyamatokba, megismerkedhettek számos gép, berendezés működésével is.

A rendezvény egy kvízjátékkal zárult, ahol a „Steel team” és a „Vakegerek” nevű csoportok nyújtották a legjobb teljesítményt és örömmel vették át a helyezésért járó ajándékokat.

Reméljük, hogy segítséget nyújtottunk a tanulóknak a pályaválasztáshoz és évek múlva már képzett szakemberként találkozunk néhányukkal a Steel-Building Kft-nél.

Gábor Kovács
Managing Director
László Radócz
Technical Director
Tibor Somogyi
Head of technology, welding specialist
Gábor Benke
Technical Manager
© 2018-2023 www.steelbuilding.hu | data processing information
powered byForweb - Weboldal készítés