Steel-Building Kft. - Acélből építünk!
Sajtóközlemény újabb sikeres pályázatról
2021. 12. 01.

Sajtóközlemény

Technológiafejlesztés a Steel-Building Kft-nél

2021.12.01.

Cégünk, a Steel-Building Kft. 2021. júliusában támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP Plusz-1.2.1 konstrukcióra, mely pozitív elbírálásban részesült. A 307,25 millió forintos, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásnak köszönhetően cégünk egy 1200 m2-es lemezmegmunkáló üzemet kíván létesíteni egy plazmavágó gép és egy szelemen gyártósor beszerzése mellett. Ezen kívül pellet kazán telepítése, tanácsadási szolgáltatást és képzést is igénybevétele is megtörténik.

__________________________________________________________________________________

Fejlesztésünk során olyan eszközöket szeretnénk beszerezni, melyek a fejlesztendő főtevékenységünket (TEÁOR'08 25.11 Fémszerkezet gyártása) nagymértékben tudja növelni, támogatja a magas színvonalon történő igények kiszolgálását, beszerzésükkel versenyelőnyre tehetünk szert a konkurenciával szemben.

Vállalkozásunk egy új komplett lemezmegmunkáló üzemet kíván létrehozni. Első lépésként kíván megépíteni egy 1200 m2 alapterületű gyártócsarnokot, a hozzá tartozó irodai és szociális blokkal. A csarnokban kerül elhelyezésre a Loyal Mak típusú 2000 x 6000 x 15 mm méretű lemezmegmunkálásra alkalmas CNC plazmavágó gép. Szintén az üzemben kerül elhelyezésre a Great Dragon ZY100-305 típusú szelemen gyártósor, mely C és Z típusú hidegen hengerelt szelvényeket képes előállítani, 1,2-3 mm vastagságban, magas szilárdságú horganybevonatos acél alapanyagokból.

A fentieken kívül pellet kazán beszerzése is megtörténik a megújuló energiák hasznosítása céljából, támogatva ezzel a fenntartható fejlődést, a környezet tehermentesítését.

A képzés és tanácsadás igénybevételének célja, hogy a vezetőség, illetve az alkalmazottak szakmai tudása naprakész és piacképes legyen, lehetőségük nyíljon új területek megismerésére, ismereteiket bővítésére, látókörük szélesítésére. A cél, hogy széleskörű ismeretekre tehessenek szert, szakmai gondolkodásmódunk formálódjon, a vezetőség stratégiája, pénzügyi gondolkodásmódja naprakész legyen.

 

A projekt címe: Technológiafejlesztés a Steel-Building Kft-nél

Támogatás összege: 307 253 870 Ft

A projekt összköltsége: 438 934 100 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00590

A felhívás megnevezése: A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

 A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

 

További információ kérhető:

Kovács Gábor Miklós ügyvezető

elérhetőség: titkarsag@steelbuilding.hu

Gábor Kovács
Managing Director
László Radócz
Technical Director
Tibor Somogyi
Head of technology, welding specialist
Gábor Benke
Technical Manager
© 2018-2023 www.steelbuilding.hu | data processing information
powered byForweb - Weboldal készítés